Μέσα ο «Φίνμπο», εκτός Πάρντο, Μιλιβόγιεβιτς

Μέσα ο «Φίνμπο», εκτός Πάρντο, Μιλιβόγιεβιτς

Gazzetta team
Μέσα ο «Φίνμπο», εκτός Πάρντο, Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Εκτός προγράμματος έμειναν Πάρντο και Μιλιβόγιεβιτς και είναι πιθανό να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Φινμπόγκασον, Σιόβας, κανονικά ο Τσόρι.

Η Φέγενορντ δεν είδε το ματς ως φιλικό, τα σκληρά μαρκαρίσματα διαδοχικά προκαλώντας την έκρηξη του Μάρκο Σίλβα. Ο Τσόρι Ντομίνγκες... ξέσπασε στη διάρκεια του ματς, αλλά το θετικό για τους Πειραιώτες είναι πως γλίτωσε κάποιον τραυματισμό. Μάλιστα, ο Αργεντίνος προπονήθηκε κανονικά, όπως και οι Φινμπόγκασον, Σιόβας οι οποίοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τρίτης με τη Σίβασπορ. Αντίθετα, δυο ερυθρόλευκοι... πλήρωσαν το σκληρό παιχνίδι των Ολλανδών. Ο Φελίπερ Πάρντο δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενός σφιξίματος στον οπίσθιο μηριαίο, όπως και ο Μιλιβόγιεβιτς για χτύπημα στο δεξί του πόδι. Μάλιστα, οι δυο τους θα εξεταστούν κι αύριο και αν χρειαστεί θα υποβληθούν σε μαγνητική εξέταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα