Πιάνει Λιμάνι ο Ερνάνι, εξετάζεται του στόπερ

Πιάνει Λιμάνι ο Ερνάνι, εξετάζεται του στόπερ

Πιάνει Λιμάνι ο Ερνάνι, εξετάζεται του στόπερ

bet365

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Ερνάνι, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να εξετάζουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την άμυνά τους.

Ο Ερνάνι αναμένεται να είναι ο παίκτης που μαζί με τον Πάρντο θα τραβήξουν τα... κουπί στη θέση των εξτρέμ.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και όλα δείχνουν ότι δύσκολα δεν θα πιάσει Λιμάνι ο 24χρονος.

Ωστόσο, αυτό που «καίει» περισσότερο είναι η θέση των στόπερ. Αυλωνίτης και Βούρος έχουν βγάλει όλη την προετοιμασία ως δίδυμο, λόγω του τραυματισμού τόσο του Σιόβα όσο και του Μποτία. Ο Μάρκο Σίλβα θέλει έναν στόπερ-ηγέτη και πάνω σ' αυτή την κατεύθυνση κινούνται στην ομάδα.

Ο Σαμπράνο... κάηκε λόγω του ότι ο παίκτης άκουσε την καρδιά του και προτίμησε να μείνει, έστω και για λίγο, στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας τη δυσκολία της εν λόγω υπόθεσης προχωρούν σε άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι ο Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο 22χρονος Κολομβιανός, με τις εμφανίσεις του, έχει ήδη μπει στο... μάτι ομάδων όπως η Μίλαν κι η Γαλατασαράι, ενώ οι «εκατομμυριούχοι» δεν θα τον αφήσουν να φύγει αν δεν πάρουν και το απαραίτητο ποσό. Ποσό μπορεί να είναι; Μπορεί και 5.000.000 ευρώ. Ο «Γαύρος» γράφει και για την περίπτωση του Έκτορ Μορένο της Εσπανιόλ, για τον οποίο η Αϊντχόφεν θέλει διακαώς να τον αποκτήσει.

Το όνομα το Κολοτσίνι είχε παίξει δυνατά, στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν αλλά είτε λίγο είτε πολύ ο 33χρονος Αργεντινός όλο και γράφεται για τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι μια υπόθεση που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Επίσης, είχε γραφτεί κι ο Ταβάρες της Εστορίλ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα λόγω της συνύπαρξής τους στην ομάδα. Ωστόσο, ο εν λόγω παίκτης δεν θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό ως ηγέτης αλλά μόνο στην περίπτωση που φύγει για παράδειγμα ο Μποτία και αναγκαστεί η ομάδα να τον αντικαταστήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα