Φιλικός διασυρμός για Σίτι (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Φιλικός διασυρμός για Σίτι (vid)

bet365

Οι Πολίτες ήταν κάκιστοι, στο ημίχρονο είχαν φάει τέσσερα από τη Στουτγκάρδη και τελικά ηττήθηκαν με 4-2. Ολα τα γκολ από την καρδιά της άμυνας τους.

Αν και έπαιζε με πολλά από τα αστέρια της, η Σίτι υπέστη βαριά ήττα προετοιμασίας από τη Στουτγκάρδη στην «Mercedes-Benz Arena». Το 4-2 είναι κολακευτικό σκορ για τους Πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν 4-0 στο ημίχρονο, με όλα τα γκολ να μπαίνουν από το κέντρο της τραγικής άμυνας τους.

Ο Κόστιτς με επέλαση κατά μέτωπο (15') άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσει το πλασέ του Ντινταβί (31') κάτω από τα πόδια του Χαρτ. Γεκινότερα εκείνο το εξάλεπτο που ακολούθησε ήταν του τρόμου για τους Αγγλους, καθώς ο Γκίντσεκ (36', 37') έβαλε δύο ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι. Ενδιάμεσα, ο Κολάροφ είχε σώσει ένα ακόμα πάνω στη γραμμή της εστίας.

Στην επανάληψη οι Γερμανοί κατέβασαν ταχύτητα, η Σίτι πήρε λίγο τα πάνω της και με μπροστάρη τον Στέρλινγκ που μοίρασε σε Κελεσί (83') και Τζέκο (88'), σώθηκαν κάπως τα προσχήματα αν και η συνολική εικόνα κρίνεται εξαιρετικά κακή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα