Ολοταχώς για ρεκόρ διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

Ολοταχώς για ρεκόρ διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Ολοταχώς για ρεκόρ διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

bet365

Τα «πράσινα» διαρκείας κάνουν... θραύση και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ρεκόρ τριετίας όσο αφορά την Λεωφόρο. Απελευθερώθηκαν θέσεις σε χαμηλές τιμές. Με 800 οπαδούς στο Μπριζ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα είναι και φέτος στο πλευρό της ομάδας και το αποδεικνύει με την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας! Αυτά έχουν ξεπεράσει τις 7.000 μέχρι στιγμής και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ρεκόρ τριετίας. Το καλοκαίρι του 2013 είχαν διατεθεί λίγο πάνω από 7500 κάρτες και αυτό το καλοκαίρι ο αριθμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος κόντρα μάλιστα και στην οικονομική συγκυρία για την χώρα. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες απελευθερώθηκαν θέσεις σε χαμηλές τιμές που δεν αντιστοιχούν στα συνδεσμιακά και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες!

Με 800 στο Μπριζ

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ρεβάνς με την Μπριζ, το «τριφύλλι» δεν θα είναι μόνο του, ούτε στο Βέλγιο. Θα έχει την συμπαράσταση περίπου 800 οπαδών του. Κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι ομογενείς από Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είχαν δώσει βροντερό παρών και στα φιλικά προετοιμασίας στην χώρα της τουλίπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα