Συγχαρητήρια Μποροβήλου για τις ευρωπαϊκές νίκες

Gazzetta team
Συγχαρητήρια Μποροβήλου για τις ευρωπαϊκές νίκες

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος συνεχάρη Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο για τις τρεις ευρωπαϊκές νίκες που πέτυχαν.

Το συγχαρητήριά του σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο για τις νίκες που πέτυχαν στα προκριματικά του Champions League και του Europa League, έδωσε ο πρόεδρος της SuperLeague.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις ομάδες του Ατρόμητου, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA θα φανούν αντάξιες των προσδοκιών των φιλάθλων τους. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και φυσικά πρόκριση στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα