Φυσική κατάσταση, τακτική και φιλικά για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Φυσική κατάσταση, τακτική και φιλικά για Ξάνθη

bet365

Δουλειά στη φυσική κατάσταση και στην τακτική έγινε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, ενώ ορίστικαν οι ώρες διεξαγωγής των φιλικών του Αυγούστου.

Με προπόνηση το πρωί συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης στα Πηγάδια. Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, φυσική κατάσταση και τακτική, με τον Παναγιώτη Τριάδη να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Παρασκευή (31/7), ενώ για το Σάββατο (1/8) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, του οποίου η σέντρα έχει οριστεί για τις 18:45.

Από εκεί και πέρα, ορίστηκαν οι ώρες και για τα υπόλοιπα φιλικά του επόμενου μήνα. Συγκεκριμένα, αυτό με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη (5/8) θα ξεκινήσει στις 19:00, το ματς με τον Ηρακλή στα Πηγάδια (8/8) την ίδια ώρα και η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό επίσης στα Πηγάδια (14/8) στις 18:45.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα