Έφεση από Λεβαδειακό για Κέρκυρα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Έφεση από Λεβαδειακό για Κέρκυρα (pics)

bet365

Έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για παραμονή της Κέρκυρας κατέθεσε ο Λεβαδειακός, με τους Βοιωτούς να ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του στα... χαρτιά είναι διατεθειμένος ο Λεβαδειακός.

Έτσι, οι Βοιωτοί κατέθεσαν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία, τη στιγμή που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε ορίσει υποβιβασμό.

Επίσης, ο σύλλογος της Λιβαδειάς ξεκαθάρισε πως δεν έχουν βάση τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόωρη επιστροφή από το Καρπενήσι και για μη διεξαγωγή του φιλικού με τον Ηρακλή την Παρασκευή (31/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τα άκρως κατευθυνόμενα και αβάσιμα δημοσιεύματα περί αναχωρήσεως της ομάδας μας από το Καρπενήσι, όπου και βρίσκεται για προετοιμασία.

Το φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα διεξαχθεί κανονικά αύριο 31/7 στις 6.30μ.μ. και η επιστροφή της ομάδας αναμένεται όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 4 Αυγούστου.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, η οποία «αγνόησε» την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί υποβιβασμού ή αποβολής της ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα