Με τους νεοαποκτηθέντες η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Με τους νεοαποκτηθέντες η Ξάνθη

bet365

Με τους νεοαποκτηθέντες Ντιμίτροφ και Φάρκας να συμμετέχουν κανονικά στις σημερινές προπονήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης.

Επί ακριτικού εδάφους συνεχίζεται, πλέον, η προετοιμασία της Ξάνθης. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε δύο προπονήσεις, με τοιυς παίκτες να κάνουν ασκήσεις κατοχής μπάλας και φυσικής κατάστασης το πρωί και να δουλεύουν σε αμυντική και επιθετική τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας και να παίζουν διπλό σε αγωνιστικό χώρο μικρότερων διαστάσεων το απόγευμα.

Σε αυτό συμμετείχαν κανονικά και οι δύο νεοαποκτηθέντες της Σκόντα, Νικολάι Ντιμίτροφ και Πάβολ Φάρκας. Βέβαια, ο Ντιμίτροφ έχει μπει από την Τρίτη (28/7), ενώ ο Φάρκας επέλεξε το Νο26 στη φανέλα του. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί με νέες προπονήσεις την Πέμπτη (30/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα