«Πόρτα» σε Γκενκ για Καρέλη!

«Πόρτα» σε Γκενκ για Καρέλη!

Νίκος Αθανασίου
«Πόρτα» σε Γκενκ για Καρέλη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη και δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Έλληνα στράικερ εκτός και αν εμφανιστεί... εξωπραγματική πρόταση.

Ο Νίκος Καρέλης αποτελεί το πιο... hot εγχώριο ποδοσφαιρικό προϊόν του Παναθηναϊκού και οι «κρούσεις» από ομάδες του εξωτερικού συνεχίζονται για την απόκτησή του. Τελευταίος μνηστήρας η Γκενκ. Οι Βέλγοι έχουν εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του Έλληνα στράικερ, είχαν επαφή με την διοίκηση του «τριφυλλιού» αλλά η πρόταση τους στα 3 εκατομμύρια ευρώ δεν μπήκε καν σε συζήτηση από τους ιθύνοντες των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει τον Καρέλη πόσω μάλλον να... ξεπουλήσει και δεν δείχνει διατεθειμένος να διαπραγματευθεί με αρχικές προτάσεις που βρίσκονται μακριά από ένα ποσό που θα μπορούσε να τον δελεάσει. Φυσικά, η Γκενκ δεν είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον «Κάρε», καθώς υπάρχουν και άλλες κρούσεις προς την ΠΑΕ, χωρίς να έχει προκύψει το οτιδήποτε.

Μοναχά μια... εξωπραγματική πρόταση θα έβαζε τον σύλλογο σε σκέψη να παραχωρήσει τον 23χρονο φορ, ο οποίος έχει στο μυαλό του μόνο τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή για την... μεταγραφή, αν δεν καλύπτεται απο τα δεδομένα της πρότασης. Τόσο στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα