Έκλεισε η... βόμβα Αμπντούν στη Βέροια!

Έκλεισε η... βόμβα Αμπντούν στη Βέροια!

Αντώνης Σαούλης
Έκλεισε η... βόμβα Αμπντούν στη Βέροια!

bet365

Τη... βόμβα με τον Τζαμέλ Αμπντούν έριξε η Βέροια και ο Αλγερινός αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Ολλανδία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Παίκτης της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται ο Τζαμέλ Αμπντούν. Η «βασίλισσα του Βορρά» είχε προσεγγίσει τον Αλγερινό εδώ και μία εβδομάδα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να λέει «όχι» επειδή αναζητούσε μια πιο δελεαστική πρόταση, αν και ήταν θετικός στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτή φαίνεται πως ήρθε από τον σύλλογο της Ημαθίας, που ικανοποίησε τον παίκτη, με αποτέλεσμα να πει το «ναι», για να πραγματοποιήσει, τελικά, τη μεταγραφική... βόμβα του καλοκαιριού.

Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναχώρησε απευθείας για την Ολλανδία, όπου βρίσκεται η αποστολή της Βέροιας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και η άφιξή του στη χώρα της τουλίπας αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης (28/7). Εκεί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να έχει μία πρώτη γνωριμία με το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα