Έκλεισε η... βόμβα Αμπντούν στη Βέροια!

Έκλεισε η... βόμβα Αμπντούν στη Βέροια!

Έκλεισε η... βόμβα Αμπντούν στη Βέροια!

Τη... βόμβα με τον Τζαμέλ Αμπντούν έριξε η Βέροια και ο Αλγερινός αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Ολλανδία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Παίκτης της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται ο Τζαμέλ Αμπντούν. Η «βασίλισσα του Βορρά» είχε προσεγγίσει τον Αλγερινό εδώ και μία εβδομάδα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να λέει «όχι» επειδή αναζητούσε μια πιο δελεαστική πρόταση, αν και ήταν θετικός στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτή φαίνεται πως ήρθε από τον σύλλογο της Ημαθίας, που ικανοποίησε τον παίκτη, με αποτέλεσμα να πει το «ναι», για να πραγματοποιήσει, τελικά, τη μεταγραφική... βόμβα του καλοκαιριού.

Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναχώρησε απευθείας για την Ολλανδία, όπου βρίσκεται η αποστολή της Βέροιας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και η άφιξή του στη χώρα της τουλίπας αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης (28/7). Εκεί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να έχει μία πρώτη γνωριμία με το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Best of internet