«Μέχρι το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό ο Τσαγκλαγιάν» (pic)

«Μέχρι το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό ο Τσαγκλαγιάν» (pic)

«Μέχρι το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό ο Τσαγκλαγιάν» (pic)

bet365

Οι διαψεύσεις από τον Ολυμπιακό για τον Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν φαίνεται ότι δεν έχουν φτάσει στ' αυτιά των Τούρκων που υποστηρίζουν ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο ο παίκτης θα έχει υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Τις δηλώσεις του προέδρου της Καϊσερί Ερσίγεσπορ διαδέχεται το σημερινό (28/7) δημοσίευμα της «Fanatik», το οποίο παρά τις διαψεύσεις από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζει ότι ο Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν θα έχει υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Τον έν λόγω ρεπορτάζ φέρει τον τίτλο «Ο Τσαγκλαγιάν πάει στον Ολυμπιακό» και στη συνέχεια υποστηρίζει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινήθηκαν πιο γρήγορα από τις Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Αστον Βίλα και έτσι θα κάνουν δικό του το μεγαλύτερο ταλέντο της Τουρκίας, μέσα στις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι το κόστος της μετεγγραφής θα ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα