ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πρόταση για Λούκας»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πρόταση για Λούκας»

bet365

Επίσημη πρόταση από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει στα χέρια του ο ΠΑΟΚ για την πώληση του Λούκας, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Ο Ροντρίγκο Φερνάντεθ μίλησε στη Live Sport και ερωτηθείς για τη φημολογία που τον ήθελε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ τη μεταγραφή του Ισπανού χαφ, ξεκαθάρισε: «Βρίσκομαι στη Μαδρίτη αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Δεν γνωρίζω πώς έχουν προκύψει αυτές οι πληροφορίες, αλλά δεν ισχύουν».

Ωστόσο, δεν έκρυψε το γεγονός ότι η Λα Κορούνια έχει καταθέσει πρόταση στον Δικέφαλο για την αγορά του Λούκας, λέγοντας: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από τη Ντεπορτίβο. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε συγκεκριμένα νούμερα, καθώς αυτό είναι κάτι που αφορά τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ξέρω όμως σίγουρα ότι η Ντέπορ θέλει αν αγοράσει το Λούκας. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα από τις διαπραγματεύσεις που θα υπάρξουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα