Η απόφαση της ΕΕΑ για Μελισσανίδη και ΟΠΑΠ (gTV)

Η απόφαση της ΕΕΑ για Μελισσανίδη και ΟΠΑΠ (gTV)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε διευκρινήσεις στην ΕΕΑ, αλλά η επιτροπή έκρινε ότι είναι εν τοις πράγμασι διοικητής της ΑΕΚ. Τι είπε ο «Τίγρης για Μαρινάκη. Το gazzetta.gr ήταν εκεί και έχει το ρεπορτάζ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 - 3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που υποστηρίζει ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ, ενώ απειλείται με πρόστιμο.

Και μπορεί να δέχτηκε, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει μετοχές στην ΑΕΚ αλλά τον χαρακτήρισε «εν τοις πράγμασι διοικητή» της ομάδας, όπως αποφάνθηκε μετά τη μελέτη δημοσιευμάτων και άλλων στοιχείων. Ως εκ τούτου δεν μπορεί η ομάδα του να εμφανίζεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ λόγω ασυμβίβαστου!

Ο Μελισσανίδης εμφανίστηκε λίγο πριν τις 12 μαζί με τον νομικό, Χάρη Γρηγορίου και αφού παρέμεινε για μία ώρα στην Επιτροπή, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Εντονη κόντρα Μελισσανίδη με μέλος της ΕΕΑ

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Γεώργιο Βάμβουκα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ότι «μιλάει απευθείας με τον Πειραιά», σε άλλον είπε ότι: «Εσύ σκρινάρεις τον Ολυμπιακό», ενώ σε άλλον είπε: «Ξέρω ότι μιλάς κατευθείαν με Πειραιά» και τέλος προειδοποίησε όλα τα μέλη για πιθανές αγωγές που θα τους κάνει, με τον Βάμβουκα να απαντά για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Οσον αφορά στην... βόμβα που φέρεται να κατέθετε ο Μελισσανίδης, αυτό ήταν ένα δημοσίευμα του Reuters που γράφει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταζητείται από την Interpol, ενώ ρώτησε την Επιτροπή αν γνωρίζει ότι του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι κι αν ξέρουν τα μέλη της ότι εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση. Η απάντηση της ΕΕΑ ήταν ότι ήδη ασχολούνται με την περίπτωση του Μαρινάκη.

Επίσης ο Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Πανόπουλο ότι έβγαλε τη χθεσινή ανακοίνωση για να τον στοχοποιήσει, ενώ ρώτησε τα μέλη της ΕΕΑ «γιατί ευαισθητοποίηθηκαν τώρα και όχι παλιότερα με τον Ολυμπιακό, που μέσω του Σωκράτη Κόκκαλη έλεγχε το στοίχημα» για να του πουν ότι δεν ήταν από την αρχή ο Ολυμπιακός, αφού μπήκε αργότερα στο κουπόνι. Ωστόσο ο Μελισσανίδης ανταπάντησε ότι «τότε ο Ολυμπιακός ήταν κανονικά μέσα στα κουπόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα