Φυσική κατάσταση και αποκατάσταση... (Vids)

Φυσική κατάσταση και αποκατάσταση... (Vids)

Γιώργος Τσακίρης
Φυσική κατάσταση και αποκατάσταση... (Vids)

bet365

Ως είθισται όταν έχει προηγηθεί αγώνας η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ήταν χαλαρή ενώ σ αυτή συμμετείχαν Κορδερο και Σοιλεδης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Από τη στιγμή που είχε προηγηθεί χθες το φιλικό ματς της ΑΕΚ με την Κορόνα Κιελτσε ήταν δεδομένο ότι το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης θα ήταν σε χαλαρό τέμπο.

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες του κόσμου. Έτσι έγινε και στην ΑΕΚ με τους "κιτρινόμαυρους" να δουλεύουν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και το πρόγραμμα αποκατάστασης τους...

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως είχε προαναγγείλει ο Δέλλας κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκγύμνασης οι Μιγκέλ Κορδερο και Άρης Σοιλεδης που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκαν χθες στο φιλικό όπως και οι επίσης τραυματίες Μανταλος και Ανδρεοπουλος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα