Καλλονή: Κυκλοφορία μπάλας και προετοιμασία για Valpejo

Gazzetta team
Καλλονή: Κυκλοφορία μπάλας και προετοιμασία για Valpejo

bet365

Στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της ανάπτυξης του παιχνιδιού ενόψει του φιλικού με την Valpejo δούλεψε σήμερα η Καλλονή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίσαν σε δύο γκρουπ, με το ένα ν' ακολουθεί ασκήσεις ενδυνάμωσης άνω και κάτω άκρων και κορμού, δομικές ασκήσεις και στο τέλος να παίζει παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο επικεντρωμένο στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Το δεύτερο γκρουπ ξεκίνησε με passing game με στόχο τις κοντινές πάσες ένα-δύο και όβερλαπ. Συνέχισε με άσκηση επικεντρωμένη στην κατοχή της μπάλας, διαγώνιες πάσες και αλλαγή παιχνιδιού και έκλεισε με ασκήσεις τακτικής επικεντρωμένες στην αμυντική λειτουργία των αμυντικών και του αμυντικού χαφ απέναντι σε τρεις επιθετικούς και τέσσερις χαφ.

Η απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 19:30 (ώρα Ελλάδας).

Αυτή θα είναι και η τελευταία πριν από το φιλικό ματς της Τρίτης κόντρα στην Valpejo. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο όπου προπονείται η Καλλονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα