Νέο «χτύπημα» με Καρακώστα από Βέροια

Νέο «χτύπημα» με Καρακώστα από Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Νέο «χτύπημα» με Καρακώστα από Βέροια

bet365

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» από τη Βέροια, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να ανακοινώνει και την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού μέσου του Ηρακλή, Ανέστη Καρακώστα.

Συνέχεια στις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (13/7) η Βέροια. Μετά την απόκτηση των Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γουίλιαμ Ετζενγκέλε και την ανανέωση του Μπάμπη Παυλίδη, η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Ανέστη Καρακώστα. Ο λόγος για τον 24χρονο αμυντικό μέσο του Ηρακλή, ο οποίος αγωνίζεται και στα μετόπισθεν και υπέγραψε για τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Στη «Βασίλισσα του Βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανέστης Καρακώστας. Ο ποδοσφαιριστής που πέρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με την ΠΑΕ Βέροια. Ο Ανέστης Καρακώστας είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται στην άμυνα και ως μεσοαμυντικός.

Το who is who

Ο Ανέστης Καρακώστας γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1991 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά μπορεί να πάρει θέσει και στην άμυνα. Το καλοκαίρι του 2014 τον ανακάλυψε η Νίκη Βόλου, όμως έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλούς, με την αποχώρηση του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Έτσι, τον περασμένο Φεβρουάριο βρήκε ποδοσφαιρική... στέγη στον Ηρακλή, όμως δεν... έπιασε στον «Γηραιό». Πλέον, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα