Από Καρίγιο και Σλιμανί, έως Διαμαντάκο και Φανί!

Από Καρίγιο και Σλιμανί, έως Διαμαντάκο και Φανί!

Από Καρίγιο και Σλιμανί, έως Διαμαντάκο και Φανί!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta 'πέντε πράγματα' για τον Ολυμπιακό.

ΕΙΧΑ γράψει προχθές ότι ο Μάρκο Σίλβα θα ήθελε στον Ολυμπιακό πρώτο και καλύτερο από την Σπόρτινγκ τον Καρίγιο και ει δυνατόν και τον Σλιμανί. Ακολούθησαν σχετικά ρεπορτάζ και στον πορτογαλικό Τύπο.

Τι μπορώ να δώσω σα ρεπορτάζ από την Λισσαβώνα αυτή την στιγμή;

Πρώτον, η Σπόρτινγκ δε θα ήθελε να πουλήσει παίκτη της στον Ολυμπιακό, όχι λόγω Ολυμπιακού, αλλά λόγω Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο ο πρόεδρός της είχε ένα διαζύγιο που μόνο φιλικό δεν το λες! Απίθανο δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο, αλλά δύσκολα η Σπόρτινγκ θα έδινε παίκτη της στο Μάρκο. Θα έπρεπε να ματώσει άσχημα ο Ολυμπιακός, με τα λεφτά που θα ζητήσει ο Μπρούνο Καρβάλιο για Καρίγιο η, Σλιμανί.

Δεύτερον, η Σπόρτινγκ δεν τα βρίσκει στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Καρίγιο, όμως δεν το παρατάει. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στην Πορτογαλία ο εκπρόσωπος του παίκτη Έλιο Κασαρέτο για ένα νέο γύρο συζητήσεων με την διοίκηση. Ούτως η, άλλως η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να ζητήσει μεγάλο ποσό για τον Περουβιάνο κι ας λήγει σε ένα χρόνο το συμβόλαιό του.

Τρίτον, θα είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευση με την Πόρτο για τον μέσο Εβάντρο και με την Εστορίλ για τον έξω δεξιά Σέμπα, δύο άλλα πρώην παιδιά του Μάρκο Σίλβα.

Κατά τα άλλα….

Δεν είναι και το πιο ευχάριστο που ξεκίνησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Μπενίτες. Στο ίδιο σημείο είχε πρόβλημα κάποια στιγμή και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν…

Στην Καλσρούη, που έχασε στο τσακ την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, είναι να συνεχίσει την καριέρα του ο Διαμαντάκος, μάλλον ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον της Μπαστιά έχει παγώσει.

Σε σύλλογο του Βελγίου ψάχνεται να παίξει για τη νέα σεζόν ο Σέποβιτς, που ακόμη ανήκει στον Ολυμπιακό.

Μην το δένετε και κόμπο ότι ο Μήτρογλου θα πάει στην Σπόρτινγκ. Ίσως είναι η πιο πιθανή εξέλιξη, αλλά όχι σίγουρη…

Ο έμπειρος (33 ετών) Γάλλος αμυντικός (δεξί μπακ και στόπερ) Φανί, που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέϊγ, υπέγραψε στο Κατάρ με ένα εκ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο. Υποστήριξε ότι είχε δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.