Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο

Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο

bet365

Πλήρης ήταν ο Ατρόμητος στις σημερινές προπονήσεις στο Πήλιο, καθώς άπαντες έδωσαν το παρών σε αμφότερες. Φυσική κατάσταση και τακτική για τους Περιστεριώτες.

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε το Σάββατο (11/7) η προετοιμασία του Ατρομήτου στα Χάνια Πηλίου. Η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα σε μικρούς χώρους και πίεση και η απογευματινή τακτική και ασκήσεις με μπάλα. Πάντως, το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αμφότερες έδωσαν άπαντες το παρών, αφού μπήκε και ο Μπάρκας, μετά το στραμπούληγμα στο δάχτυλο χθες.

Στο Πήλιο, βέβαια, δε βρίσκεται ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (9/7) και θα ξεκινήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης και πισίνα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί στο Πήλιο μέχρι τις 20 Ιουλίου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά παιχνίδια για τις 15 και 19 του μήνα.

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο μεταγραφικό σκέλος, πέραν της περίπτωσης του 30χρονου Γάλλου επιθετικού της Καέν, Ματιέ Ντουαμέλ, την οποία εξετάζουν οι Περιστεριώτες, και των Φερνάντο Ουσέρο, Πάπε Εμπό, Φερνάντο Γοδόι, που έχουν αποκτηθεί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα