Με 10 ευρώ πατέρας και γιος στο Καραϊσκάκη!

Με 10 ευρώ πατέρας και γιος στο Καραϊσκάκη!

Με 10 ευρώ πατέρας και γιος στο Καραϊσκάκη!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει (και…προτείνει!) στο blog του στο Gazzetta κάποια πράγματα για τα διαρκείας του Ολυμπιακού.

Ζούμε τέτοιες καταστάσεις, που πλέον ακόμη και το ένα ευρώ μετράει για τον καθένα μας. Ο κόσμος έχει φτάσει στο σημείο να σκέφτεται να πάρει αθλητική εφημερίδα…

Υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες, νομίζω ότι πρέπει να χαιρετήσουμε αν μη τι άλλο με ικανοποίηση την απόφαση του Ολυμπιακού να παρουσιάσει αυτές τις τιμές που παρουσίασε στα διαρκείας του ειδικά για τη νέα σεζόν.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού μπορεί να δει ένα μίνιμουμ 23 επίσημων αγώνων (15 πρωταθλήματος, 4 Κυπέλλου και 4 Ευρωπαϊκών, με βάση τα παιχνίδια που δίνει η ομάδα κάθε σεζόν εδώ και κάμποσα χρόνια) με ένα νορμάλ «εισιτήριο» ανά ματς.

Νομίζω πως το πιο ενδιαφέρον πακέτο είναι αυτό της οικογενειακής εξέδρας! Με 180+50 (για τον ερασιτέχνη)=230 ευρώ μπορούν πατέρας και γιός να δουν 23 ματς. Όπερ σημαίνει με 10 ευρώ ανά ματς κι οι δύο.

Αλλά βλέπουμε ότι γενικά οι τιμές, που ισχύουν να επαναλάβω ειδικά για φέτος, σε αρκετές θύρες είναι δελεαστικές.

Κι όχι μόνο στα πέταλα, όπου οι τιμές είναι στο ένα 100+50 και στο άλλο 150+50.

Στις τρεις (από τις τέσσερις) γωνίες του Καραϊσκάκη ο οπαδός ανά ματς θα δίνει ουσιαστικά λιγότερα από 10 ευρώ (170+50=220).

Στις θύρες 11 και 17, κοντά στα κόρνερ που λέμε, το κάθε παιχνίδι θα του στοιχίζει 14,5 ευρώ (280+50=330).

Στις θύρες κοντά στη σέντρα, 12 και 16, πάει το κάθε ματς στα 18,5 ευρώ (380+50=430).

Κι ακριβώς στη σέντρα, 14 και 15, ανεβαίνει η τιμή στα 23,5 ευρώ (490+50=540).

Από εκεί και πέρα, όσοι έχουν περισσότερα φράγκα και διάθεση, μπορούν να πάνε στα επίσημα, όπου οι τιμές είναι διαφορετικές, αλλά αφορούν μόλις 1.600 θέσεις.

Εγώ κάθε χρόνο το λέω και δεν αλλάζει η άποψή μου. Εάν πηγαίνεις συστηματικά το γήπεδο, συμφέρει 100% το διαρκείας. Γλιτώνεις τα τρεξίματα στα μεγάλα ματς κι είσαι άνετος κι ωραίος όλη τη σεζόν.

Κι ειδικά με την Πειραιώς παίρνεις το διαρκείας σε 12 άτοκες δόσεις, που είναι μεγάλη δουλειά.

Ο Ολυμπιακός έκανε με τα διαρκείας ένα μεγάλο βήμα για τον κόσμο του. Και το επόμενο βήμα πρέπει να είναι, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι, η συνέχιση της προσπάθειας, με πιο εντατικά βήματα, για τη δημιουργία μίας ακόμη καλύτερης ομάδας, ώστε ακριβώς αυτός ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο, να χαίρεται λίγη μπαλίτσα.

Ειδικά με τόσους νταλγκάδες που έχει ο κόσμος, ίσως η ομάδα του να είναι ένα αποκούμπι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.