Ξεμούδιασμα με «εξάρα» για Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Ξεμούδιασμα με «εξάρα» για Παναιτωλικό

bet365

Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικού στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ20, την οποία κέρδισαν με 6-0 σε τρία ημίχρονα των 30 λεπτών. Εκτός ο Ρουσκουγιέδα.

Φιλικό παιχνίδι, στο οποίο είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει, έδωσε την Τρίτη (7/7) ο Παναιτωλικός με την ομάδα Κ20. Οι Αγρινιώτες φιλοδώρησαν τους πιτσιρικάδες με έξι τέρματα, με τους Μήλιο, Βασιλείου (2), Κάπελ (2), Βασιλάρη να πετυχαίνουν τα γκολ της πρώτης ομάδας.

Βέβαια, νεαρούς ποδοσφαιριστές είχε στη σύνθεσή της και η πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα, στο πρώτο από τα τρία ημίχρονα των 30 λεπτών έπαιξαν οι Στεφανάκος, Μύγας, Κέβιν, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Κοντογιάννης, Μήλιος, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Κυριακίδης, Καράι, Ρουμπουλάκου, Κούσας, Μαλής, Μάκος, Μαργαρίτης, Κωνσταντινόπουλος, Κάπελ, Βασιλάρης, Βιγιαφάνιες (23' Κοντογιάννης).

Στο τρίτο πήραν σειρά οι Κολοβούρης, Μύγας (13' Μάκος), Κέβιν (20' Βασιλάρης), Μαλεζάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας, Κάπελ, Μήλιος, Βασιλείου (13' Ρουμπουλάκου). Εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Ρουσκουγιέδα, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, καθώς και ο Μωραΐτης, που είναι επίσης τραυματίας.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχιστεί με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (8/7) στο Emileon. Για το φιλικό μίλησε ο Λιονέλ Πόντες, που τόνισε την επιθυμία του ίδιου και των συνεργατών να υπάρχει σύνδεση μεταξύ όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα