Μεγάλη ικανοποίηση για Σίλβα

Μεγάλη ικανοποίηση για Σίλβα

Μεγάλη ικανοποίηση για Σίλβα

bet365

Άκρως θετικές ήταν οι αρχικές εντυπώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού από τον Μάρκο Σίλβα κατά τις πρώτες του ώρες στον Ρέντη. Παράταση στα μεταγραφικά λόγω των εξελίξεων στην χώρα.
Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον Πορτογάλο προπονητή είναι οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας. Και από τον χαρακτήρα και το... προφίλ που έδειξε στον Ρέντη. Ο Μάρκο Σίλβα ήταν μάλιστα τόσο άμεσος και τόσο ανθρώπινος από την πρώτη στιγμή που κέρδισε πολλούς πόντους και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και στους νέους συνεργάτες του. Ο Σίλβα επιθεώρησε για τα καλά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας ενώ φάνηκε το πόσο αποφασισμένος είναι να πετύχει στον καινούριο του σύλλογο αλλά και η μεγάλη διάθεση και όρεξη που έχει.
Στο μεταγραφικό μέτωπο εκτός από τις προχωρημένες περιπτώσεις των Νενέ και Παπακουλί Ντιόπ αλλά και του Γούτα -που έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο εδώ και μέρες- τα άλλα θέματα έχουν πάει κάπως πίσω. Και αυτό διότι οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει αισθητά τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως έχουμε αναφέρει ξανά. Είναι σαφές όμως πως στο Λιμάνι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και στις επόμενες ημέρες προκειμένου να κλείσουν ορισμένες ανοιχτές υποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα