Παναθηναϊκός: Η επιταγή που αγόρασε το «ναι» του Σάντσεθ

Παναθηναϊκός: Η επιταγή που αγόρασε το «ναι» του Σάντσεθ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Η επιταγή που αγόρασε το «ναι» του Σάντσεθ

bet365

Δεν ήταν μόνοι τους Βόκολος και Φύσσας στη Βαρκελώνη για να πείσουν το Σάντσεθ, αφού είχαν στα χέρια τους και την προκαταβολή του συμβολαίου του Ισπανού.

Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, βρέθηκαν στην Ισπανία για να συναντηθούν με τον 29χρονο σέντερ μπακ και να τον πείσουν να πει το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Εκτός όμως από τα επιχειρήματά τους, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν μαζί τους και κάτι ακόμη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει η Live Sport, αυτό ήταν η επιταγή της προκαταβολής του συμβολαίου του Σάντσεθ, που στάθηκε ικανό να πείσει τον παίκτη και να του επιτρέψει να σταματήσει τους όποιους ενδοιασμούς του είχαν δημιουργηθεί για την κατάσταση στη χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα