Πρώτη με Λαδάκη για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με Λαδάκη για Πανθρακικό

bet365

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα ο Πανθρακικός, με τον Μάνουελ Ρόκα να έχει στη διάθεσή του και τον Λαδάκη, που είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ξεκίνησε να προπονείται κανονικά.

Μία-μία οι ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν και αυτό έπραξε τη Δευτέρα (6/7) και ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες μπήκαν στα... βάσανα, με τον Μανουέλ Ρόκα να έχει στόχο την προσαρμογή των ποδοσφαιριστών στην επιβάρυνση που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις με την μπάλα, αερόβιες ασκήσεις με και χωρίς μπάλα παίζοντας παιχνίδια διατήρησης και κατοχής. Έτσι, στον σύλλογο της Κομοτηνής θέλουν να χτίσουν μία ομάδα που θα φέρει για μία ακόμα σεζόν την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Βέβαια, φέτος το έργο θα είναι πιο δύσκολο, καθώς υπάρχει ο περιορισμός στις μεταγραφές και έχουν αποδυναμωθεί με την αποχώρηση των Κάσες και Μπαϊκαρά. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι ο Ρόκα έχει, πλέον, στη διάθεσή του και τον Αντώνη Λαδάκη, ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται κανονικά, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Έτσι, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και θα είναι διπλές, πρωί κι απόγευμα, ενώ στις 20 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βώλακα Δράμας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τέλος, το απόγευμα τις Τετάρτης (6/7) θα λάβει χώρα και ο καθιερωμένος αγιασμός στο αθλητικό κέντρο πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα