Νέο «stop» του Ολυμπιακού για Χάρα

Νέο «stop» του Ολυμπιακού για Χάρα

Νέο «stop» του Ολυμπιακού για Χάρα

bet365

Μετά την αρνητική απάντηση στην Ροζάριο Σεντράλ ο Ολυμπιακός φέρεται να είπε «όχι» και στην Μπάνφιλντ για τον δανεισμό του Φράνκο Χάρα.

Εξαρχής η στόχευση του Ολυμπιακού για τον Χάρα ήταν εφόσον γίνει συζήτηση για το μέλλον του να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Έτσι σε πρώτη φάση η Ροζάριο Σεντράλ εισέπραξε αρνητική απάντηση για... ενοίκιο της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ για τον έμπειρο άσο. Μετά την Ροζάριο οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έκλεισαν την πόρτα τους και στην Μπάνφιλντ. Οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είπαν «όχι» για μονοετή δανεισμό του παίκτη. Θυμίζουμε πως ο Φράνκο Χάρα είχε προσφερθεί στην Εστουδιάντες ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Κουίδο Καρίγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα