«Μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει» (vids+pics)

«Μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει» (vids+pics)

«Μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει» (vids+pics)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στα Σπάτα και σας μεταφέρει τα πάντα από τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Μελισσανίδης είναι στα Σπάτα για τον αγιασμό στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που αρχίζει δουλειά για τη νέα σεζόν. Στα Σπάτα είναι και ο Ράφικ Τζιμπούρ ενώ μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση για την σεζόν 2015-16. Μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta.gr για βίντεο, φωτογραφίες, δηλώσεις και ό,τι άλλο γίνει στην προπόνηση των Κιτρινόμαυρων.

Δέλλας: «Μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει»
Μετά τον αγιασμό και στο περιθώριο της πρώτης ανοικτής προπόνησης της Ενωσης για τη νέα σεζόν, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τα δύο χρόνια που πέρασαν και για αυτά που έρχονται και θα είναι όπως τα θέλει ο ΑΕΚτσής.

«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια. Με υπομονή, με πολλή δουλειά, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος στη Super League. Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν, για να χτίσουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστήσει. Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Θέλουμε, βέβαια, κάποιες προσθήκες ακόμα, όμως πιστεύω ότι μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία θα έχουμε τελειώσει και με αυτά, για να πάμε εκεί και να έχει όλο το χρόνο μπροστά της η ομάδα να δεθεί. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα τελειώσουμε. Ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει να δει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση για το τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει από την περσινή σεζόν, ο Δέλλας είπε ότι «λίγα πράγματα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη. Δείξαμε αρκετά μεγάλη σταθερότητα μέσα στη σεζόν, στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κρατάμε το καλό κλίμα που είχαμε μέσα στα αποδυτήρια και τώρα περιμένουμε να μπουν και οι νέοι παίκτες σε ατό το οικογενειακό κλίμα».

Τέλος, ερωτηθείς αν ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει κάποιο μεγάλο όνομα, ο «Τράι» απάντησε με χιούμορ: «Υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από το Βασιλαντωνόπουλος; Για μένα το παν είναι να είμαστε ένα καλό σύνολο. Μακάρι να έρθουν μεγάλα ονόματα, αλλά το παν είναι το σύνολο».

Αραβίδης: «ΑΕΚ, όπως την ονειρευόμαστε»
Αισιόδοξος και ορεξάτος για δουλειά εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας ομάδας όπως την έχουν ονειρευτεί όλοι οι Ενωσίτες.

«Ξεκινάμε χαρούμενοι τη σεζόν. Ξεκουραστήκαμε αρκετά. Τώρα πλέον έχουμε μεγαλύτερους στόχους. Κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνουμε ψηλότερα και να κοιτάμε πάντα την κορυφή. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε μία ομάδα που την ονειρευόμαστε χρόνια. Βέβαια μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα και εκεί να περάσουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε και προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα η Α’ Εθνική, έχω παραστάσεις. Φυσικά και θέλω να είμαι καλός και να βοηθήσω την ομάδα αλλά το παν είναι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Οσο για το αν στοχεύει στο να αναδειχθεί και τη νέα σεζόν πρώτος σκόρερ, απάντησε: «Αριθμητικό στόχο δεν θέλω να βάλω για μένα, θα ήθελα να βάλω περισσότερα γκολ από ό,τι πέρσι αλλά το βασικό είναι να κάνει σταθερά βήματα προόδου η ομάδα».

Γκάλο: «Για το πρωτάθλημα»!
Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος ήταν σαφής στις δηλώσεις του αναφορικά με τον στόχο τη νέα σεζόν.

«Ελπίζω να είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, γιατί ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να το πετύχει».

Αρθο: «Μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ»
Ετοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΑΕΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Θέσαρ Αρθο, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη πρόκληση.

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Είμαι πολύ πεινασμένος για να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση. Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα. Η ομάδα από ότι είδα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλοι μαζί θα πρέπει να πολεμήσουμε και είναι σημαντικό που είμαστε ενωμένοι».

Ανάκογλου: «Η ΑΕΚ πάντα πάει για πρωτάθλημα»
Συνειδητοποιημένος για τον στόχο της ΑΕΚ είναι και ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος έκανε λόγο για πρωτάθλημα.

«Καλή σεζόν δίχως τραυματισμούς να ευχηθώ αρχικά. Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια, τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Στόχος να γίνουμε καλή οικογένεια όπως πέρυσι και με σκληρή δουλειά και ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα