Στα γραφεία για τις υπογραφές ο Σαντσεθ!

Στα γραφεία για τις υπογραφές ο Σαντσεθ!

Νίκος Αθανασίου
Στα γραφεία για τις υπογραφές ο Σαντσεθ!

bet365

Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Σέρχιο Σαντσεθ για την τελική κουβέντα και τις υπογραφές!

Πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σέρχιο Σάντσεθ! Ο Ισπανός αμυντικός, έφτασε την Δευτέρα στην Αθήνα και από το μεσημέρι βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ όπου έχει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πριν βάλει την υπογραφή του και γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού!

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στην ημέρα και η ΠΑΕ να ανακοινώσει την έκτη μεταγραφή των «πρασίνων» αυτό το καλοκαίρι. Όπως φαίνεται ο Σάντσεθ, πείστηκε από τις εγγυήσεις που του έδωσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένος να συμφωνήσει και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει απόλυτα όσα σας είχαμε μεταφέρει πριν μερικές μέρες, με τον Ισπανό να εκφράζει την επιθυμία του να έρθει στο «τριφύλλι» στον Νάνο με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, παρά την κατάσταση που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα