Περνάει τη φιλοσοφία του στον ΠΑΟΚ ο Τούντορ (vid)

Περνάει τη φιλοσοφία του στον ΠΑΟΚ ο Τούντορ (vid)

Gazzetta team
Περνάει τη φιλοσοφία του στον ΠΑΟΚ ο Τούντορ (vid)

bet365

Τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δει τον ΠΑΟΚ να ξεδιπλώνει το παιχνίδι του, προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, ο Ιγκόρ Τούντορ. Την... ιδρώνουν τη φανέλα οι τερματοφύλακες.

Το βάρος πέφτει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Στη σημερινή, πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Ντόρβερθ της Ολλανδίας, έγινε δουλειά πάνω στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με συνεχείς εναλλαγές παιχνιδιού.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν στο γρήγορο transition game και στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κι έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έριξε λίγο τους ρυθμούς αποθεραπείας, διότι αισθάνθηκε ένα βάρος στην περιοχή του τραυματισμένου του τετρακέφαλου λόγω της καταπόνησης των τελευταίων ημερών.

Βγάζει το λάδι στους τερματοφύλακες

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σίλβιε Τσάβλινα, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γεμάτο δύσκολες κι απαιτητικές ασκήσεις για τους τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας.

Δείτε το βίντεο από το επίπονο πρόγραμμα, μέσα από το επίσημο βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα