Κάθε... πράσινο δωμάτιο και μια ιστορία!

Κάθε... πράσινο δωμάτιο και μια ιστορία!

Gazzetta team
Κάθε... πράσινο δωμάτιο και μια ιστορία!

bet365

Διαβάστε τους... συγκατοίκους στο Όστερμπεκ και τι συνδέει τους ενοίκους του κάθε δωματίου!

Ζέκα - Καρέλης

Ένας Έλληνας και ένας Πορτογάλος που επί της ουσίας είναι κι αυτός «δικός» μας. Έχουν και οι δύο την... ατάκα, Ζέκα και Καρέλης φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό δωμάτιο.

Νίνης - Καλτσάς

Είναι συνομήλικοι και έχουν πολύ καλή σχέση από κοινές παρέες μέσω... Βέροιας. Ο Νίνης, πάντως, είχε στείλει το... μήνυμα στον Καλτσά με την ατάκα στο αεροδρόμιο. «Καλτσά με ποιον ήσουν δωμάτιο στην Βέροια;» ήταν η απειλή που έγινε πράξη.

Μαρινάκης – Χουχούμης

Συμπαίκτες εδώ και πολλά χρόνια. Από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού» μέχρι και την πρώτη ομάδα. Γνωρίζονται από πιτσιρίκια.

Κοτσόλης -Αγγελόπουλος

Ο γηραιότερος και ο νεαρότερος του «πράσινου» ρόστερ μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Είναι... ευλογία για τον Αγγελόπουλο να βρίσκεται στο δωμάτιο με τον Κοτσόλη, καθώς ο έμπειρος πορτιέρο μπορεί να τον βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του.

Τριανταφυλλόπουλος - Αναγνωστόπουλος

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους προσωπικούς λογαριασμούς των δύο νεαρών άσων του Παναθηναϊκού στο facebook, θα καταλάβει πως τις περισσότερες ώρες μακριά από το Κορωπί, τις περνούν μαζι. Είναι... αυτοκόλλητοι.

Στιλ – Νάνο

Ο Άγγλος πορτιέρο μαζί με τον Ισπανό μπακ. Αρκετές φορές βγαίνουν μαζί στα νότια, είναι φίλοι έξω από το γήπεδο ενώ και μέσα στο γήπεδο έχουν εξαιρετική συνεργασία.

Εσιέν – Ατζαγκούν

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο Κορωπί, ο Μίκαελ Εσιέν έχει... κολλήσει με τον Ατζαγκούν. Τον έχει από κοντά και είναι κάτι απόλυτα λογικό, καθώς μιλάμε για τους δύο Αφρικανούς του ρόστερ.

Δώνης – Λουντ

Εδώ προσωπική σχέση, προφανώς δεν έχει προλάβει να αναπτυχθεί. Αμφότεροι, όμως, αγωνίζονται στην ίδια θέση, στο άξονα της μεσαίας γραμμής. Δύο ανταγωνιστές, λοιπόν, στο ίδιο δωμάτιο.

Κουτρουμπής- Λαγός

Έχουν εξαιρετική σχέση. Ήρεμα παιδιά και τα δύο, κάνουν καλή παρέα μακριά από τα γήπεδα ενώ στις καλοκαιρινές διακοπές βρέθηκαν μαζί στην Μύκονο.

Πέτριτς – Κλωναρίδης

Το περυσινό... πείραμα στο Γκνιεβίνο πήγε μια χαρά και ο Κροάτης με τον «Κλώνα» είναι για δεύτερη σερί χρονιά στο ίδιο δωμάτιο, στο οποίο θα πρέπει να επικρατεί απόλυτη ησυχία.

Μπεργκ – Πράνιτς

Και οι δύο έχασαν τους... κολλητούς τους. Ο Μπεργκ τον Μπαϊράμι και ο Πράνιτς τον Σίλντενφελντ. Από σπόντα προέκυψε αυτό το δωμάτιο με έναν Σουηδό και έναν Κροάτη, δύο εκ διαμέτρου διαφορετικούς χαρακτήρες.

Βέμερ – Θελάντερ

Η παρέα των... βορείων. Ο Βέμερ έχει «κολλήσει» με το καλημέρα με τον Θελάντερ, είναι μαζί την περισσότερη ώρα εκτός προπονήσεων και έχουν ταιριάξει τα χνώτα τους.

Ταυλαρίδης – Μπούρμπος

Έλληνες και οι δύο και παλιοί... γνωστοί, καθώς εκτός από το εξάμηνο στον Παναθηναϊκό, οι δύο έμπειροι αμυντικοί είχαν αγωνιστεί κατά το παρελθόν μαζί στον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα