Πρώτη για Μάκο με Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη για Μάκο με Παναιτωλικό

bet365

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού έκανε την Κυριακή (5/7) ο Γρηγόρης Μάκος. Πόντες: «Προτεραιότητα η φυσική κατάσταση».

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνέχισε την Κυριακή (5/7) ο Παναιτωλικός. Αυτό έγινε με δύο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα, στις οποίες πήρε μέρος και ο Γρηγόρης Μάκος. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Αγρινιωτών και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το πρωινό περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης-ευλυγισίας, τελειώματα φάσεων με διάφορους συνδυασμούς και τακτικής με περιορισμούς, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων με τρεις εναντίον ενός και παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα σε τρεις εστίες.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Αιτωλοακρανανίας εκ νέου με δύο προπονήσεις τη Δευτέρα (6/7), μία το πρωί και μία το απόγευμα, αμφότερες στο Emileon.

Πόντες: «Προτεραιότητα η φυσική κατάσταση»

Από εκεί και πέρα, ο Λιονέλ Πόντες σχολίασε τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ώστε να αποφευχθεί η κόπωση.

«Βάζουμε στο πρόγραμμά μας στοιχεία που θέλουμε να έχει η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της σεζόν και καθημερινά δουλεύουμε να τα εξελίξουμε. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, οπότε η φυσική κατάσταση έχει προτεραιότητα, προσέχοντας ενδεχόμενη κόπωση των παικτών», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα