Μιλιάζες, Κάλβο για Βέροια

Μιλιάζες, Κάλβο για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μιλιάζες, Κάλβο για Βέροια

bet365

Στη Βέροια κοιτάζουν και τις περιπτώσεις των Κάρλος Μιλιάζες, Κάρλος Κάλβο, με την περίπτωση του πρώτου να είναι η πιο δύσκολη λόγω Λεβαδειακού.

Στασιμότητα υπάρχει μόνο στις ανακοινώσεις για τη Βέροια σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, καθώς ήδη έχει κάνει τις κινήσεις της στην αγορά. Αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή τους στην ομάδα της Ημαθίας, όμως δεν έχουν ανακοινωθεί, αφού ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση για το περίφημο, πλέον, παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε δεύτερο βαθμό, καθώς σε πρώτο αθωώθηκε.

Μάλιστα, η «βασίλισσα του Βορρά» φαίνεται πως συνεχίζει τις κινήσεις της, ώστε να έχει έτοιμο το ρόστερ σε περίπτωση που έρθει η δικαίωση και παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου κοιτάζουν και τις περιπτώσεις των Κάρλος Μιλιάζες, Κάρλος Κάλβο, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr, που αναφέρει ότι τα έχουν βρει με αμφότερους και οδεύουν προς συμφωνία.

Βέβαια, τονίζεται ότι η περίπτωση του Μιλιάζες είναι πιο δύσκολη, καθώς θα πρέπει να υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός. Αυτή τη στιγμή οι Βοιωτοί μένουν στη Σούπερ Λίγκα, αφού η ΕΕΑ αποφάσισε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό.

Σε αυτή την περίπτωση ισχύει το συμβόλαιο που έχει μέχρι το καλοκαίρι του 2016, κάτι που δεν γίνεται αν η ομάδα της Λιβαδειάς πάρει τον δρόμο για τη Football League. Όσον αφορά τον Κάλβο, έχει μείνει ελεύθερος από την Ξάνθη και κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στα ονόματα που θα ανακοινωθούν, όταν ξεκαθαρίσει η δικαστική υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα