Tραγωδία με δύο νεκρούς στην Χιλή!

Tραγωδία με δύο νεκρούς στην Χιλή!

Tραγωδία με δύο νεκρούς στην Χιλή!

bet365

Εν μέσω των πανηγυρισμών για το Κόπα Αμέρικα η Χιλή θρηνεί για τον θάνατο δύο ανθρώπων ενώ ένα ακόμα άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!
Με αίμα... βάφτηκαν οι πανηγυρισμοί των Χιλιανών μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα! Δύο άνθρωποι χτυπήθηκαν θανάσιμα από αυτοκίνητο εν μέσω των εορτασμών για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής της Χιλής ενώ ένας πυροβολήθηκε στο στήθος! Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους δύο ενώ άλλο ένα άτομο είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.
Πρόκειται πάντως για δύο διαφορετικά περιστατικά κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών. Στο πρώτο ο οδηγός που χτύπησε τα δύο άτομα έφυγε από το σημείο τρέχοντας και ενώ δεν είναι ακόμα σαφές το εάν οι άνθρωποι ήταν σε άλλο όχημα ή ήταν πεζοί. Ο ένας έπεσε νεκρός και ο άλλος είναι που νοσηλεύτηκε, διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο για την ζωή του. Στο άλλο συμβάν ένας άνδρας πυροβολήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Χιλής, με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή.
O ένας νεκρός είναι ο 48χρονος Μάρκο Αντόνιο Πάνες Καλφουκούε και ο άλλος ο Πάμπλο Μόρα Μπομπαντίγια, ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας. Επίσης υπήρξαν έντονες ταραχές και αψιμαχίες που προκλήθηκαν από μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών. Εντοπίστηκαν μάλιστα σε μεγάλα αστικά κέντρα ζημιές σε φανάρια, μαγαζιά και ακόμα και εμπορικά κέντρα. Σε πάνω από δύο περιπτώσεις απαιτήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας που έκανε χρήση χημικών και ενώ συγκρούστηκε και με τους ταραχοποιούς.
Εισβολή για ληστεία σε σούπερ μάρκετ και συλλήψεις!
Επίσης σε άλλη περιοχή της Χιλής περίπου 200 άτομα εισέβαλλαν σε σούπερ μάρκετ προκειμένου να πάρουν χρήματα και τρόφιμα. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από λίγη ώρα. Δεν μπόρεσε να αποτρέψει κάποιες ζημιές, ωστόσο κατάφερε να προχωρήσει σε συλλήψεις και να μην επιτρέψει την κλοπη λεφτών και άλλων αγαθών που είχε το κατάστημα.
 

Τελευταία Νέα