Ροδρίγκες: «Φυσικά είμαι έξαλλος με Πουλίδο»!

Ροδρίγκες: «Φυσικά είμαι έξαλλος με Πουλίδο»!

Ροδρίγκες: «Φυσικά είμαι έξαλλος με Πουλίδο»!

bet365

O πρόεδρος της Τίγκρες κάνει πλέον σε καθημερινή βάση δηλώσεις για τον Άλαν Πουλίδο και την υπόθεσή του, εκφράζοντας την μεγάλη ενόχλησή του.

«Φυσικά και είμαι έξαλλος με τον Άλαν Πουλίδο. Είμαι πολύ ενοχλημένος. Ποιός δεν θα ήταν;», ήταν μόνο μία από τις ατάκες του Αλεχάντρο Ροδρίγκες, ισχυρού άνδρα της Τίγκρες. Ο Ροδρίγκες αφού τόνισε πως θεωρεί τον Ολυμπιακό μία πολύ μεγάλη, σοβαρή και οργανωμένη ομάδα που δεν θα προχωρούσε ποτέ σε παράβαση των κανονισμών, μίλησε για την... επόμενη μέρα. Ο Ροδρίγκες γενικότερα είπε πολλά. Επανέλαβε πως περιμένει τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και των θεσμών και την δικαίωση της ομάδας του.

«Για μένα θα είναι γελοίο το να επιτραπεί στον παίκτη να αγωνιστεί κανονικά και δίχως πρόβλημα στην Ευρώπη μετά τα όσα έχουν γίνει», συμπλήρωσε ενώ αναφέρθηκε ξανά στην Τσίβας και σε άλλες μεξικανικές ομάδες που θέλουν τον Άλαν Πουλίδο. Όπως σας είχαμε γράψει από χθες από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν προκύπτει η παραμικρή ανησυχία. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ανακοίνωσαν την μεταγραφή του. Όπως φυσικά δεν ανησυχεί και ο ίδιος ο Πουλίδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα