To «NAI» του Νενέ και τα «ΟΧΙ» των υπολοίπων! (vids)

To «NAI» του Νενέ και τα «ΟΧΙ» των υπολοίπων! (vids)

To «NAI» του Νενέ και τα «ΟΧΙ» των υπολοίπων! (vids)

bet365

Ο Νενέ μίλησε σε Βραζιλιάνους για Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του. Θέμα με τις αρνητικές απαντήσεις σε ελληνικές ομάδες έκαναν στην χώρα του καφέ.
Ο Νενέ είπε το μεγάλο «NAI» στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας στους συμπατριώτες του ότι «είναι μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός και είμαι αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό». Με αφορμή την θετική απάντηση του Νενέ στην... πολιορκία του Ολυμπιακού, αφού πήρε και τις απαιτούμενες εγγυήσεις οι Βραζιλιάνοι αφού επισήμαναν πως προορίζεται για αντί-Αφελάι, σημείωσαν πως επέλεξε να αψηφήσει όλα τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας και να πιάσει Λιμάνι.
Χαρακτηριστικά σημειώνονται ορισμένες αρνήσεις παικτών για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην χώρα μας. Όπως των Σιανί και Ελάντερ στον Παναθηναϊκό ή του Μπιβά στον ΠΑΟΚ. «Είναι λογικό οι παίκτες να φοβούνται την οικονομική αστάθεια και την κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν φταίνε φυσικά οι ομάδες γι' αυτό», αναφέρεται σχετικά και ενώ ένα χαρακτηριστικό άρθρο αναφέρει πως «ο Νενέ έδειξε πως δεν έχει πρόβλημα με το πως θα πληρώνεται. Θεώρησε τον Ολυμπιακό την καλύτερη δυνατή επιλογή του και έτσι έπραξε ανάλογα».
Σαφώς πάντως και υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έκαναν πίσω λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα. Ο Αντονί Μουνιέ το σκέφτεται ακόμα για τον Ολυμπιακό και ενώ μεταγραφές από Βραζιλία και Γαλλία χάλασαν μέχρι και στον Πλατανιά για τις γνωστές αιτίες. Από την Δευτέρα και μετά πάντως τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι πιο ξεκάθαρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα