Η... τσόπερ του Πέτριτς και ο Βέρτης!

Η... τσόπερ του Πέτριτς και ο Βέρτης!

Νίκος Αθανασίου
Η... τσόπερ του Πέτριτς και ο Βέρτης!

bet365

Το ποδήλατο σε... τσόπερ μετέτρεψε ο Μλάντεν Πέτριτς την ώρα που ο Κάρλος Ζέκα έκανε εμφάνιση με Νίκο Βέρτη στις μουσικές επιλογές!

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι... περιβόλι και καθημερινά έχει κάτι να «προσφέρει» και έξω από το γήπεδο. Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού πήρε το ποδήλατο του ξενοδοχείου για να φτάσει στο προπονητικό αλλά του έκανε μερικές μετατροπές.

Χαμήλωσε την σέλα στο πιο χαμηλό επίπεδο ενώ πήγε το τιμόνι στον... Θεό! «Αυτή είναι η τσόπερ μου» έλεγε ο Πέτριτς που έκανε τους πάντες να σκάσουν από τα γέλια.

Λίγο πιο δίπλα, πάντως, ο Κάρλος Ζέκα δεν χαλούσε την παράδοση. Με τον Νίκο Βέρτη στις μουσικές επιλογές πορεύτηκε ο Πορτογάλος, ο οποίος έχει τελειοποιήσει τα ελληνικά του. Το μόνο που του μένει για να γίνει και τυπικά Έλληνας είναι το διαβατήριο, για το οποίο έχει κάνει εδώ και καιρό τα χαρτιά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα