Το… τρίλεπτο και ο «στρατηγός Γιάννης»! (vds+pics)

Το… τρίλεπτο και ο «στρατηγός Γιάννης»! (vds+pics)

Νίκος Αθανασίου
Το… τρίλεπτο και ο «στρατηγός Γιάννης»! (vds+pics)

bet365

Δυνατή η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία με δουλειά σε κυκλοφορία και πρέσινγκ. Χάθηκε η μπάλα σε μια άσκηση, ποιες ατάκες ξεχώρισαν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου

Παρά το κουραστικό ταξίδι, ο Γιάννης Αναστασίου δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του, με την προπόνηση να διαρκεί περίπου ένα μιάμιση ώρα και κάτι… ψιλά. Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το κλασσικό κορόιδο οι «πράσινοι» δούλεψαν πάνω στην λεπτομέρεια στην υποδοχή της μπάλας και την πάσα, με τον Αναστασίου να ζητά συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Στην συνέχεια το… μενού είχε κυκλοφορία της μπάλας και πρέσινγκ. Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Σε άσκηση κατοχής της μπάλας θα έπρεπε να αλλάξουν δέκα πάσες. Στην δέκατη μετρούσε… πόντος ενώ επιτρέπονταν μέχρι δύο επαφές. Έπειτα σε αγωνιστική παράταξη, πάλι θα έπρεπε να αλλάξουν δέκα πάσες και μετά θα ήθελαν άλλες δύο για να είχαν το δικαίωμα να σκοράρουν.

Εκεί η «πράσινη» ομάδα πραγματικά έκανε πλάκα στην «πορτοκαλί» κυκλοφορώντας την μπάλα για περίπου τρία λεπτά. Λάθος δεν γινόταν με τίποτα, ούτε με… αίτηση με την ομάδα που κυνηγούσε πραγματικά να έχει «σκάσει» και να τα έχει παρατήσει.

Πράσινη Ομάδα: Ατζαγκούν, Δώνης, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λουντ, Αγγελόπουλος, Μπεργκ, Χουχούμης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Κοτσόλης.

Πορτοκαλί ομάδα: Ταυλαρίδης, Λαγός, Πέτριτς, Νίνης, Θελάντερ, Βέμερ, Καρέλης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Νάνο, Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος.

«Βαρύς» και… ατακαδόρος Εσιέν

Από κει και πέρα, για πρώτη φορά μπήκε στο πρόγραμμα με μπάλα ο ΜΊκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος πήρε μέρος στο κοροϊδο-στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό- και σε γενικές γραμμές έδειχνε ‘’βαρύς’’, κάτι που είναι απόλυτα λογικό για την εποχή και την αγωνιστική του αποχή στην Μίλαν. Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είχε μεγάλα κέφια. Σε κάποια φάση ρώτησε τους συμπαίκτες του και πριν χωριστούν για το κοροϊδο «που είναι οι ποιοτικοί για να παίξω» ενώ σε ένα κλέψιμο πάνω στον Πέτριτς, του είπε «σε ξέρω εσένα από την Φούλαμ»!

Οι παρατηρήσεις και ο ‘’στρατηγός’’

Ο Γιάννης Αναστασίου είπαμε πως δεν είχε διάθεση να χαριστεί. Στις ασκήσεις φυσικές κατάστασεις ζητούσε περισσότερα από Πέτριτς και Εσιέν, με τον Ζέκα να λέει στον Γκανέζο την μεγάλη ατάκα. ‘’Φίλε πρέπει να υπακούσεις. Είναι ο στρατηγός Γιάννης’’!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα