Ξεκινάει προετοιμασία και η Βέροια

Ξεκινάει προετοιμασία και η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ξεκινάει προετοιμασία και η Βέροια

bet365

Η Βέροια δεν μπορεί να καθυστερήσει και την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (6/7). Στην Ολλανδία το «χτίσιμο».

Η δικαστική μάχη της Βέροιας για το ύποπτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει πάει πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Αν και αρκετοί παίκτες βρίσκονται κοντά στη... μετακόμισή τους στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, όμως δεν ανακοινώνονται ελέω απόφασης.

Ωστόσο, η «βασίλισσα του Βορρά» δεν μπορεί να καθυστερήσει και την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, είτε αυτή τη βρει στη Σούπερ Λίγκα, είτε σε μικρότερη κατηγορία. Έτσι, αυτή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (6/7), όταν θα γίνει η πρώτη προπόνηση, ενώ παράλληλα οι παίκτες θα αρχίσουν να υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις.

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αυτό θα γίνει εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Εκεί θα βρεθεί από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, ενώ θα δώσει και φιλικά παιχνίδια μ' ένα εξ' αυτών να είναι με την Ντε Χαάγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα