Παναθηναϊκός: Ομάδα... μοντέλο (pics & vid)

Παναθηναϊκός: Ομάδα... μοντέλο (pics & vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ομάδα... μοντέλο (pics & vid)

bet365

Φορώντας την επίσημη καλοκαιρινή κολεξιόν και με τον Μίκαελ Εσιέν να κλέβει την παράσταση, ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου.

Ελλάδα τέλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι την Παρασκευή το πρωί αναχώρησαν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, που θα γίνει στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας.

Η αποστολή των «πράσινων» έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και άπαντες ήταν ντυμένοι με την επίσημη καλοκαιρινή κολεξιόν της ομάδας από τα Marks &' Spencer που αποτελεί την εταιρία ένδυσης της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές φορούσαν καφέ παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μπλουζάκι πόλο που είχε το τριφύλλι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους συνοδούς, αυτοί είχαν άσπρο πουκάμισο.

Μόλις έγινε αντιληπτή η άφιξη του Παναθηναϊκού, όλοι... έπεσαν πάνω στον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος σούπερ σταρ αποτέλεσε πόλο έλξης, καθώς όλοι ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του και να του πάρουν ένα αυτόγραφο...

Λίγο αργότερα, όλοι προχώρησαν στα ενδότερα, προκειμένου να πάρουν την πτήση για το Ντίσελντορφ από όπου η ομάδα θα πάει οδικώς στο Όστερμπεϊκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα