«Σημαντικός ο ρόλος του Άρνεσεν για Όλσεν»

«Σημαντικός ο ρόλος του Άρνεσεν για Όλσεν»

Κώστας Ζάλιαρης
«Σημαντικός ο ρόλος του Άρνεσεν για Όλσεν»

bet365

Η παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την απόφαση του Ρόμπιν Όλσεν να πει το «ναι», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Μιλώντας στην «Kvällsposten», ο Χασάν Τσετινκάγια ανέφερε ότι ο πελάτης του πήρε μεταγραφή σε μια σπουδαία ομάδα, στάθηκε στην παρουσία και τους χειρισμούς του νέου αθλητικού διευθυντή του «δικεφάλου», Φρανκ Άρνεσεν και ισχυρίστηκε ότι η Μάλμε πληρώθηκε αρκετά καλά για να παραχωρήσει τον Δανό πορτιέρο.

Την Πέμπττη, ο Όλσεν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα και ο ατζέντης του είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ρόμπιν ήθελε να φύγει από τη Μάλμε, που είναι μεγάλη ομάδα, για να πάει σε μια ακόμα μεγαλύτερη και το πέτυχε. Θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη και αυτή η μεταγραφή είναι εξαιρετικό βήμα για τη συνέχεια. Οφείλω να ομολογήσω πως το γεγονός πως ο Φρανκ Άρνεσεν ήταν αυτός που κίνησε τα νήματα στην υπόθεση, έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Κληθείς να τοποθετηθεί για το ποσό που φημολογείται ότι εισέπραξε η Μάλμε περί των 650.000 ευρώ, ο Τσετίνκαγια είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω νούμερα, όμως μπορώ να πω ότι η συμφωνία ήταν ιδιαίτερα συμφέρουσα για τη Μάλμε που πήρε ένα καλό ποσό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα