Σπόρτινγκ: «Δεδομένη η λύση της συνεργασίας με Σίλβα»

Σπόρτινγκ: «Δεδομένη η λύση της συνεργασίας με Σίλβα»

Σπόρτινγκ: «Δεδομένη η λύση της συνεργασίας με Σίλβα»

bet365

Η Σπόρτινγκ μέσω των Μπρούνο Ντε Καρβάλιο και Οκτάβιο Μασάδο ενημέρωσε τους Πορτογάλους δημοσιογράφους την Πέμπτη πως αναμένεται άμεσα η λύση συνεργασίας με τον Μάρκο Σίλβα.

Ο πρόεδρος των Ιβήρων μαζί με τον Μασάδο που επέστρεψε στον σύλλογο για να αναλάβει επιτελικό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως μία συνέχεια των όσων είπε χθες ο Γκουβέια ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους πως είναι δεδομένη η λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σίλβα. «Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σίλβα. Προσπαθούμε ώστε αυτό να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται», ήταν το σχόλιο. Επισήμως και ουσιαστικά ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει πάρει ακόμα... διαζύγιο με την Σπόρτινγκ, με τις προσεχείς ώρες να είναι καθοριστικές για το θέμα αυτό. Εάν αυτό δεν συμβεί μέχρις ότου έρθει στην Ελλάδα (σ.σ. κάτι που δεν αποκλείεται) το πλάνο είναι να ξεκινήσει κανονικά δουλειά στον Ολυμπιακό (με τον οποίο ήδη ασχολείται εδώ και μέρες) και να ανακοινωθεί επίσημα μόλις... ξεμπερδέψει οριστικά με τους Πορτογάλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα