Στόιτς: «Ενδιαφέρον από Φενέρ, όμως δεν θέλουν να χάσουν τον Λούκα»

Στόιτς: «Ενδιαφέρον από Φενέρ, όμως δεν θέλουν να χάσουν τον Λούκα»

Στόιτς: «Ενδιαφέρον από Φενέρ, όμως δεν θέλουν να χάσουν τον Λούκα»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Μιλιβόγιεβιτς επιβεβαίωσε στο Gazzetta τα περί ενδιαφέροντος και επαφών με Φενέρ, ωστόσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός φτιάχνει μία δυνατή ομάδα και θέλει να τον κρατήσει.

O Μπράνκο Στοϊτς, ο Σέρβος εκπρόσωπος του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, μίλησε στο Gazzetta.gr για τον πελάτη του και την Φενερμπαχτσέ. «Ναι μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως υπήρξε και ενδιαφέρον και συζητήσεις για τον Λούκα με την Φενέρ. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω όμως αυτήν την στιγμή», σχολίασε αρχικά. Σχετικά με το εάν θα υπάρξουν εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες ο ατζέντης του διεθνούς άσου επισήμανε πως «σίγουρα δεν θα αποκλείσω το να συμβεί κάτι νεότερο τις προσεχείς ημέρες. Κάποια νέα επαφή ή αλλαγή δεδομένων».

Όμως από την άλλη διευκρίνισε ότι «έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και την διοίκηση και για τη νέα χρονιά και για τον Λούκα. Η ομάδα προχώρησε στην αγορά του Λούκα και ο Λούκα είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Ξέρω και καταλαβαίνω από όλα αυτά που κουβεντιάσαμε πως ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα πολύ καλό σύνολο. Και φυσικά θέλει πολύ να κρατήσει τον Λούκα. Δεν θέλουν να χάσουν τον Λούκα. Είναι ένας παίκτης, που είναι στα βασικά πλάνα του συλλόγου». Οι Τούρκοι δεν έχουν αλλάξει πλεύση πάντως. Επιμένουν για επικείμενο deal για να φύγει ο παίκτης για την Φενέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα