«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Μαλόκα» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Μαλόκα» (vids)

bet365

Κρούσεις από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για τον 26χρονο αμυντικό της, Μάριο Μαλόκα, δέχθηκε η Χάιντουκ Σπλιτ, σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα.

Το όνομα του Μαλόκα για τις δύο ελληνικές ομάδες φέρνει στο προσκήνιο η ιστοσελίδα «slobodnadalmacija.hr», αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να φύγει από το Σπλιτ και έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του στους ανθρώπους της Χάιντουκ.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ ήταν οι ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο (1.90) στόπερ, ο οποίος, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, βρίσκεται σε διαμάχη με τη Χάιντουκ και το πιθανότερο σενάριο είναι είτε να παραχωρηθεί με μεταγραφή, είτε να μείνει ελεύθερος καθώς συζητάει μέχρι και το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους.

Πρόκειται για 26χρονο ποδοσφαιριστή (4 Μαΐου του 1989), γεννημένο στο Ζάγκρεμπ, που παίζει κυρίως στόπερ όμως μπορεί να προσφέρει και στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Στη Χάιντουκ βρίσκεται από το 2007, όταν και αποκτήθηκε για ν' αγωνιστεί αρχικά στο τμήμα κ-19 και στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε τον Ιανουάριο του 2008. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΝΚ Ζάγκρεμπ, μεταπήδησε στην Ζάπρεσιτς κι έπειτα στην Κάμεν Ίνγκραντ.

Από το 2012 και μετά είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Ανδρών της Κροτίας,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα