Και επίσημα αντι-Ισά ο Γεωργάτος!

Και επίσημα αντι-Ισά ο Γεωργάτος!

Δημήτρης Τομαράς
Και επίσημα αντι-Ισά ο Γεωργάτος!

bet365

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος ανέλαβε και τυπικά την θέση του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, στην θέση του Πιέρ Ισά. Γιατί επελέγη σε αυτό το πόστο.

Αυτό που αναμενόταν εδώ και μέρες αλλά και από χθες έγινε και επίσημα πράξη το βράδυ της Τρίτης. Ο Γεωργάτος είναι πια και επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού στην θέση του Πιέρ Ισά. Αναλυτικά η ερυθρόλευκη ανακοίνωση: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την ανάληψη νέου πόστου στον σύλλογο από τον κ. Γρηγόρη Γεωργάτο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, με αρμοδιότητα στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας».

Ο «Γκέο» από τις 3 Νοεμβρίου του 2013 που είχε γυρίσει στο Λιμάνι μετά από περίπου 6,5 χρόνια κέρδιζε διαρκώς πόντους στον σύλλογο. Αρχικά πήρε πόστο Γενικού Αρχηγού στις Ακαδημίες. Σταδιακά έδειχνε με την δουλειά του και τα όσα προσέφερε στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών πως κάποια στιγμή θα ερχόταν η αναβάθμισή του στην ομάδα. Πολλές φορές άλλωστε αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις Ακαδημίες και την πρώτη ομάδα.

Και όλα αυτά ενώ ο παλαίμαχος άσος των Ολυμπιακού, Ίντερ, Παναχαϊκής και ΑΕΚ που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2007 δεν είχε ασχοληθεί ποτέ πριν ενεργά με κάποιο ποδοσφαιρικό πόστο, με εξαίρεση κάποιες προσπάθειες που είχε κάνει για να βοηθήσει την ομάδα της Πάτρας. Ο Γεωργάτος όμως με τις γνώσεις του, το ποδοσφαιρικό του υπόβαθρο και την προσωπικότητα, το πάθος, την διάθεση και τις πολλές ώρες εργασίας του στον Ρέντη φανέρωσε πως είναι το κατάλληλο άτομο για αυτήν την θέση.
Άπαντες στην διοίκηση και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για εκείνον και τις ικανότητές του. Εξάλλου εδώ και καιρό οι πρωταθλητές Ελλάδας ήθελαν να βάλουν στην συγκεκριμένη θέση έναν παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού. Έναν άνθρωπο που να είχε φορέσει την φανέλα του συλλόγου επί σειρά ετών, να γνώριζε πολύ καλά την δυναμική του και τα αποδυτήρια και να μπορούσε να αφομοιωθεί άμεσα στην ομάδα και στο τι χρειάζεται να κάνει για την συνέχεια. Ο Γεωργάτος ξεκινάει άμεσα την συνεργασία τους με την τετράδα των Βρέντζου - Κουντούρη - Καρεμπέ και Λορένθο για την περαιτέρω στελέχωση του Ολυμπιακού.

Νέος Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, με αρμοδιότητες στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος. #olympiacos #announcement #sportsdirector #georgatos

Posted by Olympiacos FC on Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα