Σενάριο για Σελεζνιόφ και Ολυμπιακό

Σενάριο για Σελεζνιόφ και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Σενάριο για Σελεζνιόφ και Ολυμπιακό

bet365

Ουκρανικό σενάριο θέλει την ομάδα του Ολυμπιακού να έχει κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς φορ, Γιεβγκένι Σελεζνιόφ.

Πρόκειται για 29χρονο διεθνή Ουκρανό στράικερ που ανήκει στη Νντίπρο έχοντας συμβόλαιο έως το 2016. Είναι διεθνής με την Ουκρανία 44 φορές έχοντας 9 τέρματα. Ο Γιεβγκένι Σελεζνιόφ σύμφωνα με ουκρανικές πηγές απασχολεί και τον Ολυμπιακό που φέρεται να έχει κάνει και κρούση καθώς και άλλες ομάδες από την Ουκρανία και όχι μόνο. Πέρυσι σε 38 αγώνες σκόραρε 13 φορές και είχε και 2 ασίστ. Έχει παίξει σε Σαχτάρ, Άρσεναλ Κιέβου και Νντίπρο και η... χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 3,7 - 3,9 εκατ. ευρώ. Ο έμπειρος άσος έχει ύψος 1,85 μέτρα. Παίζει δεύτερος κυνηγός αλλά και φορ περιοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα