Η στάση της Super League για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Δημήτρης Τομαράς
Η στάση της Super League για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

bet365

Η Super League θέλει να έχει την κεντρική διαχείριση του ηλεκτρονικού εισιτήριου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάνοντας σχετικό αίτημα στην ΓΓΑ.
Ουσιαστικά αυτό που θα κάνει η Λίγκα θα είναι να καλύψει το κόστος των 70.000 ευρώ για το κέντρο ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έγινε ήδη αίτημα προς την ΓΓΑ για να αναλάβει η Super League την βασική διαχείρισή του. Πρακτικά και ουσιαστικά θα πρόκειται για έναν server που θα δίνει feed και πληροφορίες από όλα τα στοιχεία στα γήπεδα. Γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει να γίνει ένα συμβατό σύστημα για όλους, καθότι οι ομάδες έχουν διαφορετικές εταιρίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριό τους. Η Λίγκα θα περιμένει την έγγραφη έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να προχωρήσει ανάλογα. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ και εδώ το τι ισχύει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα