Ολυμπιακός: Πως οι τρέχουσες εξελίξεις «χαλάνε» δύο μεταγραφές (poll)

Ολυμπιακός: Πως οι τρέχουσες εξελίξεις «χαλάνε» δύο μεταγραφές (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πως οι τρέχουσες εξελίξεις «χαλάνε» δύο μεταγραφές (poll)

bet365

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα λειτούργησαν αποτρεπτικά για τουλάχιστον δύο μεταγραφές του Ολυμπιακού που είχαν... κλειδώσει. Μπείτε στο σχετικό poll του Gazzetta.gr και ψηφίστε για το θέμα.

Διά στόματος του Ρολάν Κουρμπίς τονίστηκε χθες πως η μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ δεν πήγε στο τελικό της στάδιο όχι λόγω του Ολυμπιακού αλλά εξαιτίας της κατάστασης στην χώρα. Κάτι που σας είχαμε τονίσει από την Κυριακή. Το πως τα όσα γίνονται στην Ελλάδα θα επηρεάσουν δραστικά τις όποιες μεταγραφικές προσπάθειες των Πειραιωτών αυτήν την περίοδο. Δεν είναι όμως μόνο ο Μουνιέ της Μονπελιέ. Μία ακόμα μεταγραφή είχε στα... σκαριά ο νταμπλούχος Ελλάδας. Ήταν του Νενέ.

Ο έμπειρος άσος είχε κλείσει με διετές συμβόλαιο και ετοιμαζόταν να έρθει στην πατρίδα μας, όμως τα νεότερα έβαλαν... φρένο στην ολοκλήρωση της πολύ καλής αυτής μεταγραφικής κίνησης. Ο Νενέ οδεύει προς την Γουέστ Χαμ κυρίως επειδή ήταν πολύ διστακτικός στο να αγωνιστεί του χρόνου σε έναν σύλλογο που είναι σε μία χώρα που έχει τόσες μαζεμένες αρνητικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

«Ο Νενέ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο, όμως όπως γίνεται αντιληπτό από το περιβάλλον του παίκτη η οικονομική αστάθεια στην Ελλάδα λειτούργησε αρνητικά και τον ωθεί προς την Γουέστ Χαμ και την Αγγλία», αναφέρει πηγή κοντά στον παίκτη με την πληροφορία να δημοσιεύεται στο Goal.com και σε άλλα media του εξωτερικού. Και φυσικά αυτό είναι κάτι που θα ισχύσει και με άλλες υποθέσεις.

Μπείτε παρακάτω στο poll του Gazzetta.gr και καταθέστε την άποψή σας για τα τεκταινόμενα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα