H AEK και οι Βραζιλιάνοι...

H AEK και οι Βραζιλιάνοι...

Γιώργος Τσακίρης
H AEK και οι Βραζιλιάνοι...

bet365

Στην Ένωση έχουν ραντεβού με την ''Elenko sports", εταιρεία ατζέντηδων, για περιπτώσεις παικτών όπως οι Λούκας και Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος.

Είναι προφανές πως στα ταξίδια του στην Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε επαφές και συναντήσεις τέτοιες που έκαναν πιο ''δυνατή'' την ατζέντα του.

Αυτές τις διασυνδέσεις που απέκτησε σκοπεύει ο ίδιος και η ΑΕΚ να τις εκμεταλλευτούν. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκπρόσωποι της εταιρείας ''Elenko Sports'' βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με την Ένωση.

Πρόκειται για εταιρεία ατζέντηδων που ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί είναι και οι Λούκας (25χρονος φορ της Κρισιούμα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017 και τον είχε ξεχωρίσει ο Μιλοβανοβιτς στα ταξίδια του) και ο Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο κι έπειτα στην Φλουμινένσε (23 συμμετοχές) και είναι 26 ετών ενώ αγωνίζεται ως αριστερό μπακ (θέση για την οποία η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση).

Εννοείται πως δεν αποκλείεται στην κουβέντα που θα γίνει να υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών (και για άλλες θέσεις που αναζητεί η Ένωση) που μπορεί να απασχολήσουν την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα