Ο Φίλης αστειεύεται με Ολυμπιακό και δραχμή!

Ο Φίλης αστειεύεται με Ολυμπιακό και δραχμή!

Gazzetta team
Ο Φίλης αστειεύεται με Ολυμπιακό και δραχμή!

bet365

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το βαρύ κλιμα από την κατάσταση στην χώρα έκανε πλάκα με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού!

Ο Νίκος Φίλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και κατά την διάρκεια της εκπομπής πολίτης απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, του ανέφερε πως παρότι παλιότερα ψήφιζε το κόμμα του, στις τελευταίες εκλογές «σας είπαμε το "άντε γεια" του Τσουκαλά!».

Η φράση αυτή προκάλεσε το γέλιο του πάνελ και ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα είπε να μείνει στο πλατό για να μιλήσουν για μεταγραφές.

Κάπου εκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Σε ευρώ ή δραχμές οι μεταγραφές κύριε Χατζηνικολάου;» με τον παρουσιαστή να απαντάει: «σε δραχμές» για να απαντήσει ο Νίκος Φίλης.

«Εντάξει, θα πάρετε πολλούς τότε! Δεν υπάρχουν δραχμές, άρα δεν υπάρχουν μεταγραφές, αυτό σας λέω, σας κοροϊδεύουνε!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα