Περιπέτεια στον... αέρα για τον Πουλίδο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Περιπέτεια στον... αέρα για τον Πουλίδο (vids)

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο κατά την επιστροφή του στην Ευρώπη τα... χρειάστηκε με το αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Παρίσι να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Ιρλανδία!

Περιπέτεια στον... αέρα είχε ο διεθνής Μεξικανός άσος του Λεβαδειακού. H πτήση AM3 της Aeromexico Dreamliner αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο του Μεξικού την Δευτέρα με προορισμό το Παρίσι. Όμως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπιασε φωτιά ο χώρος των αποσκευών και το αεροπλάνο υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στην Ιρλανδία. Ο ίδιος ο Άλαν Πουλίδο γράφοντας σχετικό μήνυμα στα social media ευχαρίστησε τον Θεό που είναι καλά και ευχήθηκε να μην το περάσει κανείς αυτό. Κατά τα άλλα δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί. Οι έρευνες σε πρώτη φάση έδειξαν πως διοχετεύθηκε αέριο που έθεσε σε εφαρμογή τον συναγερμό της φωτιάς. Υπήρξε και ανακοίνωση από την εταιρεία ενώ για την... ιστορία πρέπει να αναφερθεί πως στο ίδιο αεροπλάνο με τον Άλαν Πουλίδο ήταν ένας παπάς, ένας ραβίνος, ένας Φραγκισκανός μοναχός, δημοσιογράφοι από το Μεξικό και ένα γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια της χώρας! Επίσης η μητέρα του Αργεντίνου άσου της Σίτι, Πάμπλο Ζαμπαλέτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα