Κουρμπίς: «Ο Μουνιέ είναι ακόμα εδώ λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα»

Κουρμπίς: «Ο Μουνιέ είναι ακόμα εδώ λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Κουρμπίς: «Ο Μουνιέ είναι ακόμα εδώ λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα»

bet365

Ο τεχνικός της Μονπελιέ αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως η μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ στον Ολυμπιακό δεν έφτασε ακόμα στο τελικό της στάδιο λόγω των προβλημάτων στην χώρα μας!

Ο Ρολάν Κουρμπίς σχολίασε για το θέμα της μεταγραφής του Γάλλου εξτρέμ πως «ο Μουνιέ είναι ακόμα εδώ λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα. Έχουμε και εμείς ακόμα ερωτηματικά για το μέλλον του. Σας ξεκαθαρίζω όμως πως δεν φταίει σε κάτι ο Ολυμπιακός ως προς αυτήν την περίπτωση αλλά το πως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες στην χώρα». Πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση ο Αντονί Μουνιέ φέρεται να εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του εξαιτίας των όσων γίνονται στην Ελλάδα. Ουσιαστικά ο έμπειρος προπονητής της Μονπελιέ ανέφερε ότι είχαμε τονίσει από χθες.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν πως αυτές τις ημέρες που είναι πολύ δύσκολες για όλη την Ελλάδα, στην διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα όσα γίνονται στον πολιτικό και οικονομικό τομέα. Και αυτό διότι αυτήν την στιγμή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να κάνει μακρόπνοα σχέδια. Σε ένα περιβάλλον που είναι διαρκώς μεταλασσόμενο και εύθραυστο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα