Βέλλιος: "Δεν υπάρχει πρόταση από τον Ηρακλή"

Βέλλιος: "Δεν υπάρχει πρόταση από τον Ηρακλή"

Gazzetta team
Βέλλιος: "Δεν υπάρχει πρόταση από τον Ηρακλή"

bet365

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας, με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο γιος του δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ηρακλή. Ενώ ανέφερε πως το μέλλον του είναι στο εξωτερικό.

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστα με δηλώσεις του βάζει τα πράγματα στην θέση τους μετά την αναστάτωση που έφερε στον κόσμο της ομάδας το ενδεχόμενο ο 23χρονος επιθετικός να επιστρέψει στην Μίκρα. «Δεν υπάρχει τίποτα και δεν έχουμε συζητήσει με τον Ηρακλή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αναφέρονται αυτά. Ο Απόστολος θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα της καρδιάς του και αν επιστρέψει θα γίνει μόνο για τον Ηρακλή. Τώρα όμως δεν υπάρχει τίποτα». Από το περιβάλλον του Βέλλιου βγαίνει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από το Αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα